laupäev, 11. aprill 2009

munadepühad


Oi missugused kaks lõbusat päeva meil on olnud! Katsikutel käiakse järjest - palju uusi mänguasju, värvilisi ja piiksuvaid ja maitsega ja maitseta. Öeldakse, et enne nelja kuud tuleb kutsikal kõik ära näha, et hiljem uute asjade ees suuri hirme poleks- me võtsime siis asja tõsiselt käsile ja tutvume erinevates vanustes inimeste ja eri suuruses tuttavate koeradega. Naabi bernikas Perle oli pisikesest täiesti vaimustuses (kui väike armukadedus välja arvata) ja üritas kohe mängima hakata. natukene suur on Coco jaoks alles. Aga isegi Kuukie (meie väike lehmakarva chihuahua) mängis rõõmuga, kuni tita tal üle viskas lõpuks. Küll oli esimest korda ka Cocopoolset armukadedust näha. kui Kuukie sülle võtsid, või Perlele pai tegid, siis oli pisikene kohe platsis ja üritas ikka sülle saada, et kuidas nüüd äkki ei olegi tema kõige tähtsam. Selle koera me veel ära hellitame siin:).Aias meeldib väga mängimas käia- nüüd me leidsime sobiva oranzi palli kaa, mida on niii hea ära tuua. Nööri otsas rippuvad lihakäntsakad on ka tõeline hitt. Õues üldiselt neid ninasid meeldib süüa ja pidevalt on mõte, et need lilled tuleks sealt lillepeenrast ikka välja kaevata.
Täna käisime ise ka juba esimest korda külas. Paar maja edasi elab chihuahua Lennu, need pisikesed on igati sobiva suurusega. Alguses oli Lennart meiega kuri, kuid hiljem andis järgi. ja ega meie neid kurje koeri ka kuidagi ei karda. Saime võõra koera toidu ka veel nahka pista, väikese mängukondi võtsime ka koju kaasa ja oi kui hea külaskäik oli. Hiljem tuli veel külalisi- Pats oli tõeline väike sõbranna ja oi kui palju sai aias ringi joostud. Õnneks päästeti Coco ka esimese herilasehammustuse käest. Ilus kollane ja liikuv asi oli maas - poisike mõtles, et pistaks suhu. Õues väsitati kuts nii ära, et Helenal tuli toas kaua kaua oodata, kuni tita ära puhkab, et uuesti mängima hakata ja oi seda lusti siis. ülejäänud maja üritas lõunaund teha, kui kaks pisikest mööda maja ringi jooksid kiljates ja Cococococo hüüdes. Küll on lõbus elu - kõik päevad on saadud tähelepanukeskpunktis veeta.
Und on ilusasti hommikuni välja, kui tuleb närimisülesannete kallale asuda. Närimsieks sobib absoluutselt kõik alates toolijalgadest ja põrandaliistudest kuni kõikide inimeste juuste ja varvasteni välja. Täna hommikul oli ka siirast äratamisrõõmu näha. Käis ja lakkus ja näris kõik hommikul ülesse - vot see on alles koera elu.

Nüüd on jälle üks tunnine uinak tehtud ja uued külalised platsis. Ja veel uusi mänguasju ja uusi käsi, mida närida.
Kokkuvõtteks on need kaks päeva küll väga edukad olnud- paljudest hirmudest oleme üle saanud ja isegi trepist kappame ise ülesse, küll see allaminek ka ükskord tuleb! Tunneme juba igas vanuses inimesi (nii poisse tüdrukuid kui mehi ja naisi) ning igas suuruses kutsasid.

Juba mõlgutame mõtteid, kunas tuttavatele JRT külla minna!

Meil on kodus üks tõeline pesamuna! Lõbusad pühad..

Elen

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar